Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих у Львові зросла до 4. «Обов’язково буде відповідь» – Зеленський 


«Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали – 64. Рятувальники продовжують розбирати завали»
«Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали – 64. Рятувальники продовжують розбирати завали»

Наразі відомо про чотирьох загиблих та дев’ятьох поранених внаслідок ракетного удару Росії по Львову, повідомило Міністерство внутрішніх справ.

У двох під’їздах житлового будинку зруйновані третій та четвертий поверхи.

«Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали – 64. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи. Розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де приймають заяви від потерпілих та надають необхідну допомогу», – заявляє МВС.

Президент Володимир Зеленський прокоментував удар, оприлюднивши відео наслідків.

«Наслідки нічного удару російських терористів. На жаль, є поранені та загиблі. Мої співчуття рідним. Обов’язково буде відповідь ворогу. Відчутна», – пообіцяв він.

Мер Львова Андрій Садовий назвав ракетний удар однією з найбільш масштабних атак на цивільну інфраструктуру в місті за час повномасштабного вторгнення. За його словами, окрім житлових будинків, удар завдав руйнувань офісному центру, школам і гуртожиткам Львівської політехніки.

Читайте також: Суми: кількість загиблих внаслідок російської атаки зросла до трьох

«Зараз проведемо комісію по надзвичайних ситуаціях. Якщо оцінювати руйнацію в грошах, то це десятки й десятки мільйонів гривень», – сказав Садовий у відеозверненні.

Російські війська завдали чергового ракетного удару по Україні на початку доби 6 липня. Одна з ракет поцілила в житловий будинок у Львові. Спершу було відомо про трьох загиблих, але рятувальні роботи й пошук постраждалих тривають.

XS
SM
MD
LG