Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині через уламки дронів пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури – влада


За словами голови ОВА, всі «Шахеди», які намагалися атакувати Львівщину, збили сили ППО (фото ілюстративне)
За словами голови ОВА, всі «Шахеди», які намагалися атакувати Львівщину, збили сили ППО (фото ілюстративне)

На Львівщині через падіння уламків збитих дронів у ніч на 9 квітня був пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури, повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Цієї ночі ворожі «Шахеди» намагалися атакувати Львівщину. Наші сили ППО і мобільні вогневі групи збили усі безпілотники, які увійшли у повітряний простір Львівської області. На жаль, їхні уламки пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури. Була пожежа. Її оперативно загасили. Обійшлося без жертв і постраждалих», – написав Козицький у телеграмі. Що це за об’єкт і де він розташований – голова ОВА не повідомив.

За його словами, всі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі.

У ніч на 9 квітня Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що Росія запустила по території України декілька груп «Шахедів». Пізніше в Повітряних силах зауважили, що сили ППО збили всі 20 запущених РФ безпілотників.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький поінформував, що в області працювала ППО.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG