Доступність посилання

ТОП новини

Як діяти після припинення регулярних міжнародних авіаперельотів – трансляція брифінгу МЗС


Раніше у МЗС закликали українців повернутися додому до 17 березня, коли Україна тимчасово закриє міжнародне регулярне пасажирське сполучення
Раніше у МЗС закликали українців повернутися додому до 17 березня, коли Україна тимчасово закриє міжнародне регулярне пасажирське сполучення

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба оприлюднить план дій МЗС після припинення 17 березня міжнародних регулярного пасажирського сполучення, а також розповість про допомогу МЗС громадянам України, які перебуватимуть на цей час за кордоном, і зокрема, громадянам, які потребуватимуть повернення до України.

Радіо Свобода транслює брифінг міністра.

Міністерство закордонних справ раніше пообіцяло допомогти повернутися до України громадянам, які перебувають за кордоном. У відомстві закликали співвітчизників повернутися додому до 17 березня, коли Україна тимчасово закриє міжнародне регулярне пасажирське сполучення.

З півночі 16 березня на наступні два тижні в’їзд на територію України іноземців та осіб без громадянства заборонений. Також тимчасово закриті близько сотні пунктів пропуску (контролю), ще у майже пів сотні пунктів пропуску тимчасово припиняється пішохідне сполучення. Перелік таких КПП можна переглянути тут.

11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила про пандемію через спалах коронавірусної інфекції. 12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і для недопущення її поширення. Він триватиме три тижні – до 3 квітня.

В Україні на сьогодні лабораторно підтверджені 5 випадків COVID-19, одна людина померла.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG