Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині через негоду знеструмлено 6 населених пунктів


У Дніпрі, за даними рятувальників ДСНС в області, без світла лишилися 1700 абонентів
У Дніпрі, за даними рятувальників ДСНС в області, без світла лишилися 1700 абонентів

На Дніпропетровщині через негоду 12 червня – злива з градом та сильний вітер – було знеструмлено шість населених пунктів. Про це повідомила речниця енергопостачальної компанії «ДТЕК Дніпровські електромережі», яка забезпечує електроенергією область, Інна Музичук.

За даними електропостачальників, станом на ранок суботи, без світла в області 2,5 тисячі людей. Постраждали в основному споживачі в Криничанському і Софіївському районах, а також місто Дніпро і його передмістя – Підгородне.

Читайте також: ДСНС попереджає про погіршення погодних умов​

Зокрема, в Дніпрі, за даними рятувальників ДСНС в області, без світла лишилися 1 700 абонентів.

Наразі аварійні бригади ремонтників працюють в посиленому режимі.

Як повідомили в мерії Дніпра, під час зливи 12 червня в місті випала півторамісячна норма опадів. Як заявив головний інженер комунального підприємства «Міськзеленбуд» Іван Білоус, вітром у місті повалило близько двохсот дерев. Половину з них вже прибрали.

Окрім того, керівник комунального підприємства «Міськсвітло» Микола Січовий поінформував, що станом на суботу в місті зафіксували близько півсотні поривів ліній електропередач і 30 аварій з електрообладнанням.

Злива в Дніпрі, 12 червня
Злива в Дніпрі, 12 червня

Усунути основні наслідки негоди обіцяють до вечора суботи. Пошкоджене вуличне освітлення планують відновити упродовж тижня.

Також через негоду в Дніпрі 10 дерев впали на рейки й на контактні дроти електротранспорту. Зараз їх вже прибрали, рух транспорту відновили.

12 червня в Дніпрі під час 15-хвилинної зливи випала півторамісячна норма опадів.

XS
SM
MD
LG