Доступність посилання

ТОП новини

НАБУ заявляє про непричетність до появи фото Ситника у зовнішній рекламі


Національне антикорупційне бюро України
Національне антикорупційне бюро України

Національне антикорупційне бюро України заявляє про непричетність до появи в метро та на радіо реклами із зображенням голови відомства Артема Ситника.

«Не знаємо, хто той «добродій», що сплатив гроші за зовнішню рекламу в метро та на радіо, але офіційно заявляємо, що бюро не має до цього відношення. Усвідомлюємо, що з майже 200 мільярдів гривень, привласнених корупціонерами у владі, яких НАБУ намагається в законний спосіб примусити повернути народові вкрадене, може знайтися копійчина сплатити і не за таку «кампанію», – вказали в НАБУ і закликали «зберігати спокій».

На плакаті з фотографією Ситника міститься логотип НАБУ, твердження «Я викрию топ-корупціонерів» і анонс трансляції «на всіх телеканалах» призначеного на 3 жовтня засідання «профільного комітету Верховної Ради».

Дивіться також: Холодницький і Ситник прокоментували конфлікт між САП та НАБУ – відео

У вересні антикорупційні органи були в центрі уваги засобів інформації. Як повідомляло Радіо Свобода, Спеціалізована антикорупційна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження через можливе розголошення даних керівником Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником

XS
SM
MD
LG