Доступність посилання

ТОП новини

Збут наркотиків контрактником військової частини у Харкові – СБУ перекрила канал


Наразі військовому повідомили про підозру
Наразі військовому повідомили про підозру

У Службі безпеки України повідомили, що заблокували діяльність організованої групи, яка займалась збутом оптових партій наркотиків, а реалізовував заборонені речовини контрактник військової частини Харківського гарнізону.

«Для пошуку своїх клієнтів він використовував один із спеціалізованих телеграм-каналів. За попередніми даними слідства, контрактник налагодив збут наркотиків у різних районах Харкова. «Товар» для продажу він отримував поштовими відправленнями від свого спільника і в орендованій квартирі розфасовував його. Зловмисник реалізовував наркотики через створені так звані «закладки» на території обласного центру. Під час слідчих дій за місцем проживання контрактника та в приміщенні поштового відділення правоохоронці вилучили оптові партії мефедрону, PVP і канабісу, електронні ваги та упаковку для «продукції», також виявлено підготовлені «закладки», – йдеться в повідомленні.

Наразі військовому повідомили про підозру за статтею про виробництво і збут наркотичних засобів, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Встановлюйте оновлений застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети на платформах iOS та Android.

XS
SM
MD
LG