Доступність посилання

ТОП новини

Голова поліції Києва захворів на COVID-19, такий же діагноз у 3 поліцейських і курсанта


Андрій Крищенко, як кажуть в поліції, останнім часом за кордоном не був
Андрій Крищенко, як кажуть в поліції, останнім часом за кордоном не був

Захворювання на коронавірусну інфекцію підтверджено у трьох поліцейських та курсанта, а також у голови столичного управління Нацполіції Андрія Крищенка, передає пресслужба Нацполіції.

«Захворювання на коронавірусну інфекцію підтверджено у трьох поліцейських та курсанта. Такі випадки зафіксовані в Івано-Франківському і Бердянському відділах поліції та у Головному управлінні Національної поліції у місті Києві. Усі службові приміщення, де несли службу поліцейські, належним чином продезінфіковані. Перший випадок захворювання виявлений у дільничної поліцейської на Івано-Франківщині, другий – у начальника одного із структурних підрозділів поліції Києва. Сьогодні, 27 березня, лабораторно підтверджено захворювання у курсанта, який проходив практику у Бердянському відділі поліції, та у начальника поліції Києва Андрія Крищенка», – йдеться в повідомленні.

За даними Нацполіції, поліцейські встановили коло осіб, які контактували протягом інкубаційного періоду із хворим Крищенком, усі вони проінформовані про потенційний ризик захворювання та перебувають на самоізоляції. Приміщення столичного главку належним чином продезінфіковані, додали у поліції.

«Додатково повідомляємо, що керівник столичної поліції та члени його родини у 2020 році за кордоном не перебували», – вказали у поліції.

Раніше сьогодні мер Києва Віталій Кличко повідомив, що станом на ранок п’ятниці в столиці зареєстровані 55 випадків захворюваності на COVID-19.​

За даними МОЗ, станом на 10:00 27 березня в Україні підтверджено 218 випадків зараження коронавірусом, п’ятеро людей померли, стільки ж одужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG