Доступність посилання

ТОП новини

На гірських перевалах і окремих ділянках доріг у Західній Україні вводять обмеження руху через негоду


Погодні умови можуть призвести до порушення та місцями припинення руху транспорту на дорогах Карпатського регіону, попередили рятувальники
Погодні умови можуть призвести до порушення та місцями припинення руху транспорту на дорогах Карпатського регіону, попередили рятувальники

Через погіршення погодних умов Держслужба з надзвичайних ситуацій із посиланням на отримані дані Служби автомобільних доріг повідомила про обмеження руху на окремих автошляхах у Західній Україні.

Згідно з повідомленням, обмеження мають певні часові рамки і стосуються Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Так, на Львівщині з 20-ї години 23 грудня і до 9-ї години 24 грудня очікується тимчасове обмеження руху вантажівок кількома дорогами державного значення – переважно гірської місцевості. Таке ж обмеження – на Прикарпатті – з 2-ї години ночі 24 грудня та на Закарпатті – з 00:00 24 грудня.

Обмеження пояснюють необхідністю «недопущення заторів в русі та оперативного розчищення доріг від снігу».

«Погодні умови можуть призвести до порушення та місцями припинення руху транспорту на дорогах Карпатського регіону», – попередили в ДСНС.

За прогнозами Укргідрометцентру, 24 грудня на крайньому заході України очікується значний дощ; в Карпатах – мокрий сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина; вночі та вранці в Україні, крім більшості західних областей, туман, видимість 200-500 метрів.

XS
SM
MD
LG