Доступність посилання

ТОП новини

Двоє українських військових поранені внаслідок обстрілу біля Новотошківського – штаб


За даними штабу, використовувалися протитанкові гранатоемети, міномети калібру 120 міліметрів, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя
За даними штабу, використовувалися протитанкові гранатоемети, міномети калібру 120 міліметрів, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя

Двоє українських військових отримали поранення внаслідок обстрілів поблизу селища Новотошківське в Луганській області, повідомляє штаб Операції об’єднаних сил.

При цьому, за даними штабу, використовувалися протитанкові гранатоемети, міномети калібру 120 міліметрів, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

«Внаслідок обстрілу двоє українських захисників отримали осколкові поранення. Евакуаційною технікою воїнів доставлено до військово-медичного закладу, де їм було надано належну медичну допомогу. Стан здоров’я військовослужбовців задовільний», – зазначають у штабі.

За повідомленням, українські військові відповіли на обстріли.

Незаконне збройне угруповання «ЛНР» не заявляло про бойові дії 11 квітня.

Протягом попередньої доби російські гібридні сили здійснили 15 обстрілів позицій українських військових.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці».

За даними ООН, від березня 2014-го до 31 жовтня 2019 року внаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули 13 000 – 13 200 людей.

Росія використовує епідемію коронавірусу у війні з Україною – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:29:30 0:00

XS
SM
MD
LG