Доступність посилання

ТОП новини

Новим головою Тернопільської ОДА став Володимир Труш – ОП


Відповідний указ Володимир Зеленський підписав 19 березня
Відповідний указ Володимир Зеленський підписав 19 березня

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Володимира Труша головою Тернопільської обласної державної адміністрації і провів з ним зустріч, повідомляє преслсужба Офісу президента.

«Володимир Зеленський наголосив на важливості вирішення нагальних проблем регіону. Зокрема, йшлося про реалізацію інфраструктурних та інвестиційних проектів на Тернопільщині. Зі свого боку голова Тернопільської обласної державної адміністрації подякував президенту за довіру», – йдеться в повідомленні ОПУ.

Володимир Труш працював у структурі податкової міліції, займався підприємницькою діяльністю. З листопада 2019 року – голова Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Напередодні президент України Володимир Зеленський офіційно звільнив Ігоря Сопеля з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації. ​

У лютому пресслужба Офісу президента вже повідомляла, що Володимир Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської ОДА у зв’язку з «ситуацією, що виникла на Тернопільщині, через евакуацію з Китаю громадян України, та незадовільною роботою облдержадміністрації».

Ігор Сопель був призначений на посаду голови Тернопільської ОДА 1 листопада 2019 року.

XS
SM
MD
LG