Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих після атаки РФ на Одещину 10 квітня зросла до п’яти: у лікарні помер чоловік – прокуратура


Тіло вбитого водія у вантажівці на місці російського ракетного удару росії неподалік Одеси, Україна, 10 квітня 2024 року
Тіло вбитого водія у вантажівці на місці російського ракетного удару росії неподалік Одеси, Україна, 10 квітня 2024 року

Сьогодні у лікарні помер чоловік, який отримав важкі поранення після ракетних ударів по транспортно-логістичній інфраструктурі Одещини ввечері 10 квітня, повідомляє прокуратура Одеської області.

Таким чином кількість загиблих збільшилася до п’яти людей. Прокуратура почала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Напередодні правоохоронці повідомили, що внаслідок атаки загинуло четверо людей, серед яких 10-річна дівчинка, ще 14 зазнали поранень, їх госпіталізували.

Місцева влада інформувала, що у результаті в Одеському районі пошкоджено транспортну інфраструктуру та вантажівки, що були поруч. За її даними, війська РФ атакували Одеську область балістичними ракетами, попередньо – «Іскандер-М».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG