Доступність посилання

ТОП новини

ООН втратила 19 співробітників у катастрофі літака Ethiopian Airlines


На місці катастрофи літака Ethiopian Airlines, Ефіопія, 10 березня 2019 року
На місці катастрофи літака Ethiopian Airlines, Ефіопія, 10 березня 2019 року

Унаслідок катастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines, який виконував рейс зі столиці Ефіопії Аддіс-Абеби до столиці Кенії Найробі, загинули 19 співробітників Організації Об'єднаний Націй.

«Глибоко засмучений ранковою новиною про авіакатастрофу в Ефіопії, яка забрала життя всіх людей на борту. Мої щирі співчуття родинам і близьким усіх жертв, включно з нашими співробітниками, які загинули в цій трагедії», – написав генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш у мережі Twitter.

В ООН вказали, що трагедія сталася напередодні Асамблеї програми ООН з довкілля, яка збере глав держав, профільних міністрів та тисячі інших учасників на п’ятиденний саміт у Найробі. Саме туди прямували загиблі співробітники.

Пасажирський літак авіакомпанії Ethiopian Airlines 10 березня зазнав аварії під час рейсу з Аддіс-Абеби до Найробі. На борту літака Boeing 737 перебували 149 пасажирів і 8 членів екіпажу, не вижив ніхто.

Представник авіакомпанії заявив, що аварія сталася біля ефіопського міста Бішофту, приблизно в 50 кілометрах на південний схід від Аддіс-Абеби, незабаром після вильоту зі столиці.

XS
SM
MD
LG