Доступність посилання

ТОП новини

Журналістові на Закарпатті спалили два автомобілі: поліція почала розслідування


Один зі спалених автомобілів журналіста (фото поліції)
Один зі спалених автомобілів журналіста (фото поліції)

Поліція Закарпатської області повідомила, що почала розслідування за фактом умисного підпалу (ч.2 ст. 194 ККУ) двох автомобілів, що є у власності місцевого журналіста та його родини.

«Сьогодні близько 5:20 години ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про загорання автомобіля по одній із вулиць на околиці Ужгорода. За вказаною адресою прибули пожежники та слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду місця події з’ясувалося, що вогнем повністю пошкоджено автомобіль марки «Subaru Forester» та частково автівку «Volkswagen Beetle», що була припаркована неподалік. Обидва транспортні засоби були у користуванні жителя Ужгородщини, який займається журналістською діяльністю. Наразі поліція встановлює всі обставини події», – йдеться в повідомленні.

Водночас голова Спілки журналістів України Сергій Томіленко у фейсбуці уточнив, що два автомобілі належать закарпатському журналістові Павлові Білецькому та його дружині. За словами Томіленка, журналіст цей підпал він пов’язує із своєю професійною діяльністю.

Розслідування у справі триває.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG