Доступність посилання

ТОП новини

На вихідних в Україні похолоднішає, ДСНС попереджає про погіршення погоди


У Києві в суботу очікується дощ і 6-8 градусів тепла
У Києві в суботу очікується дощ і 6-8 градусів тепла

У суботу та неділю в Україні очікується прохолодна погода майже без опадів – такі дані Укргідрометцентру. 14 лютого в західних областях температура коливається від 4 до 8 градусів, у Волинській, Рівненській та Житомирській областях очікується дощ зі снігом.

Дощитиме також у Києві, де температура вдень сягне 6-8 градусів тепла. У центральних та східних регіонах – в середньому від 10 до 12 градусів тепла. Опади можливі на Харківщині, Чернігівщині та Сумщині. На півдні – від 12 до 15 градусів вище нуля.

Водночас Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про ймовірне погіршення погоди 14 березня.

Читайте також: Ніч на 10 березня у Києві стала найтеплішою за 140 років – метеорологи​

«За даними Укргідрометцентру, 14 березня вночі в західних, вдень у більшості областей пориви вітру 15-20 метрів на секунду, у Києві пориви вітру 15-18 метрів на секунду, а у Київській області – 15-20 метрів на секунду», – йдеться в повідомленні.

15 березня стане холодніше: температура в більшості областей – від 3 до 5 градусів тепла. Вночі температура може впасти до 2-4 градусів морозу. Вдень найхолодніше буде в Харківській та Сумській областях – від 0 до 2 градусів вище нуля, найтепліше – на Закарпатті (до 7-9 градусів), в Криму (6-8 градусів тепла) та на Одещині (від 5 до 7 градусів).

За прогнозом, опадів по всій території України в неділю не буде.

XS
SM
MD
LG