Доступність посилання

ТОП новини

Поліція заявляє про затримання підозрюваного в підпалі, що спричинив пожежу в зоні відчуження


Площа пожежі поблизу села Рагівка Котовського лісництва сягнула близько 5 гектарів
Площа пожежі поблизу села Рагівка Котовського лісництва сягнула близько 5 гектарів

Поліція Київської області повідомляє 6 квітня, що встановила людину, яка підпалила траву і спричинила пожежу в Котовському лісництві.

За даними поліцейських, нею виявився 27-річний житель села Рагівка Київської області.

«Як пояснив молодик поліцейським, він задля забави в трьох місцях підпалив сміття та траву. Після чого вогонь вітром перекинуло далі і він вже не зміг впоратися та загасити багаття», – йдеться в заяві.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про знищення об’єктів рослинного світу. В разі визнання винним ця кваліфікація передбачає штраф, обмеження або позбавлення волі на термін від двох до п’яти років. Зараз поліція вирішує питання про повідомлення чоловікові про підозру.

Читайте також: Рух на трасі Київ-Чоп зупиняли через паліїв трави – Укравтодор​

Площа пожежі поблизу села Рагівка Котовського лісництва сягнула близько 5 гектарів, о 20;45 5 квітня цю пожежу було локалізовано, інформують рятувальники. Станом на ранок 6 квітня ліквідація пожежі тривала.

4 квітня рятувальники повідомляли, що біля села Володимирівки в зоні відчуження Чорнобильської атомної електростанції на площі 20 гектарів спалахнула верхова лісова пожежа. Це змусило їх викликати посилення.

XS
SM
MD
LG