Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: в Одесі затримали підозрюваних у замаху на громадських активістів


2 серпня активісти заявили, що стали жертвами нападу невідомих – машину, де вони сиділи, протаранила вантажівка
2 серпня активісти заявили, що стали жертвами нападу невідомих – машину, де вони сиділи, протаранила вантажівка

Поліція Одеської області повідомляє про затримання трьох підозрюваних у замаху на громадських активістів Григорія Козьму і Михайла Кузаконя, що стався на початку серпня.

«Сьогодні ми перейшли до проведення обшуків, їх близько 31, як на території Одеської області, так і на території інших областей. Вже можемо сказати, що фігуранти справи обґрунтовано підозрюються у вчиненні інших тяжких та особливо тяжких злочинів, вчинених на території Одеси», – сказав начальник Головного управління Нацполіції Одеської області Дмитро Головін.

За словами прокурора Одеської області Олега Жученка, на даний час усі троє підозрюваних затримані, розглядається питання про їх арешт. У разі визнання винними затриманим загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі або довічного ув’язнення.

Читайте також: Хронологія нападів на активістів та учасників бойових дій

2 серпня на Одещині антикорупційний активіст Григорій Козьма і голова міської організації Народного руху України Михайло Кузаконь заявили, що стали жертвами нападу невідомих – машину, де вони сиділи, протаранила вантажівка. Активісти під час нападу не постраждали.

XS
SM
MD
LG