Доступність посилання

ТОП новини

У Раді заявили, що поїздка депутатів ОПЗЖ до Москви була приватною


Москва, 10 березня 2020 року. Медведчук (праворуч) обговорив із Путіним створення «парламентського виміру «нормандського формату»
Москва, 10 березня 2020 року. Медведчук (праворуч) обговорив із Путіним створення «парламентського виміру «нормандського формату»

Депутати з фракції «Опозиційна платформа – За життя» не були уповноважені вести переговори з представниками Державної думи і президентом Росії від імені Верховної Ради і не оформляли документів на відрядження до Москви, заявили в апараті українського парламенту.

«Таким чином, народні депутати фракції «Опозиційна платформа – За життя» здійснили приватну поїздку до Росії і під час цих зустрічей висловлювали позицію виключно своєї політичної сили», – йдеться в повідомленні пресслужби Верховної Ради.

10 березня делегація українських народних депутатів від «Опозиційної платформи – За життя» зустрілася з депутатами Державної думи Росії в Москві.

У партії заявили, що сторони обговорювали створення «парламентського виміру «нормандського формату». Крім того, один із лідерів ОПЗЖ Віктор Медведчук обговорив «ініціативу» зі своїм кумом, президентом Росії Володимиром Путіним.

У партії «Європейська солідарність» закликали президента, СБУ, керівництво Верховної Ради і парламентських фракцій відреагувати на вояж представників «Опозиційної платформи – За життя» у Москву, який у «ЄС» називають «капітуляційним».

XS
SM
MD
LG