Доступність посилання

ТОП новини

У Росії голова гвардії пригрозив Навальному зробити з нього «відбивну»


Віктор Золотов викликав російського опозиціонера Олексія Навального на «поєдинок»
Віктор Золотов викликав російського опозиціонера Олексія Навального на «поєдинок»

Голова Росгвардії Віктор Золотов викликав російського опозиціонера Олексія Навального на «поєдинок», пообіцявши зробити з нього «хорошу соковиту відбивну». Це стало відповіддю на публікації Фонду боротьби з корупцією Навального про можливі порушення при закупівлі відомством продуктів для співробітників.

У своєму відеозверненні Золотов назвав Навального «виробом з американської пробірки», а його заяви – «образливими, наклепницькими роздумами», які «в офіцерському середовищі не прийнято просто так прощати».

Віктор Золотов при цьому наполягає, що його відомство бореться з корупцією спільно з іншими російськими силовими структурами.

Раніше в Росгвардії назвали «сфальсифікованими і провокаційними» дані з розслідування ФБК. Його автори, за твердженням відомства, не врахували фактор сезонності закупівель, коли порівнювали ціни на овочі за держконтракти, укладеним в грудні 2017 року і в червні 2018 року.

У розслідуванні ФБК йшлося про те, що продукти для бійців Росгвардії закуповують за завищеними цінами, а кінцевими бенефіціарами афери можуть бути або «прем'єр-міністр Медведєв, або люди з його найближчого оточення».

XS
SM
MD
LG