Доступність посилання

ТОП новини

У Смоленській області Росії обвалився міст, є загибла


Фото обвалу мосту у Вязьмі, поширене МНС Росії
Фото обвалу мосту у Вязьмі, поширене МНС Росії

У місті Вязьма Смоленської області Росії 8 квітня обрушився шляхопровід – автомобільний міст над залізницею, передає російська служба Радіо Свобода.

З висоти впали легковий автомобіль і вантажівка, що їхали мостом. Жінка, яка була у легковому автомобілі, загинула. Водія вантажівки госпіталізували у важкому стані.

Загалом постраждали п’ятеро людей, повідомила регіональна пресслужба МНС. Їм надають медичну допомогу.

Через аварію пошкоджено залізничну колію на перегоні Вязьма – Семльово. Рух поїздів там припинено. На момент події на ділянці не було складів, зараз там відбуваються роботи з розчищення шляхів.

Читайте також: Росія: в Орську, який затоплює Урал, виходить із берегів ще одна річка

Перегін Вязьма – Семльово має важливе транспортне значення. Він є частиною залізниці Москва – Мінськ, ним між Росією та Білоруссю можуть доставлятися зокрема й військові вантажі.

Крім того, повідомляє місцева влада, через обвалення мосту в районі пошкоджено мережі газопостачання. Близько 8,8 тисячі осіб та 69 юридичних осіб залишилися без газу. Ведуться ремонтні роботи.

Губернатор Смоленської області Василь Анохін заявив, що взяв ситуацію під особистий контроль та виїхав на місце події. У Слідчому комітеті Росії повідомили, що порушили кримінальну справу за фактом обвалення мосту та загибелі людини.

Форум

XS
SM
MD
LG