Доступність посилання

ТОП новини

Шмигаль провів перше засідання уряду


Шмигаль провів перше засідання кабміну
Шмигаль провів перше засідання кабміну

Новопризначений прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 5 березня провів перше засідання уряду.

Воно було присвячене підготовчим та технічним кадровим питанням, повідомляє «Урядовий портал».

«Радий вітати усіх міністрів. На нас чекає багато роботи, ми маємо швидко увійти у темп. Хочу зазначити, що уряд, міністерства зроблять максимально необхідне для того, щоб результат був позитивним і відчувався людьми. Тому сьогодні ми маємо проголосувати, в першу чергу, за необхідні для запуску нового Уряду кадрові рішення. Перед нами серйозні виклики – економічні, соціальні, політичні. Ми свідомі, що вирішення задач буде нелегким. Тому на наступне, чергове засідання Кабміну, ми вже сьогодні готуємо ті рішення, які відображають озвучені мною вчора в Парламенті тези - від впровадження реформ до готовності країни можливого спалаху коронавірусу», – заявив прем’єр.

На засіданні ухвалили рішення про підсилення оперативного штабу з запобігання поширенню коронавірусу в Україні.

На позачерговому засіданні 4 березня парламент відправив у відставку Олексія Гончарука і весь склад уряду під його керівництвом.

Згодом депутати затвердили новий склад уряду на чолі з Денисом Шмигалем. У складі його уряду працюватимуть і міністри з попереднього складу Кабінету міністрів, зокрема, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

XS
SM
MD
LG