Доступність посилання

ТОП новини

США та Південна Корея перенесли спільні навчання через коронавірус


у Південній Кореї діагностували 1595 випадків зараження коронавірусом
у Південній Кореї діагностували 1595 випадків зараження коронавірусом

Міністерства оборони США та Південної Кореї перенесли спільні військові навчання через спалах коронавірусу, повідомляє агентство Yonhap.

Командування спільних сил не вказало, на яку дати перенесли навчання, що мали пройти у березні.

Зазначається, що в армії Південної Кореї зафіксували 21 випадок захворювання на коронавірус, на карантин відправили 9500 військових. Коронавірус підтвердили і в одного американського військового, який служить у Південній Кореї.

За даними Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса, у Південній Кореї діагностували 1595 випадків зараження коронавірусом, 13 людей померли.

Кількість випадків зараження новим коронавірусом станом на 27 лютого сягнула 82 164, майже 33 тисячі одужали. Число летальних випадків зросло до 2801.

2019-nCov (COVID-19) належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби – легкий, в деяких – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем, у більш складних випадках спостерігається задишка. Це може перерости в пневмонію, яка може бути смертельною. Більшість хворих, однак, видужують.

XS
SM
MD
LG