Доступність посилання

ТОП новини

Україна програла Німеччині в футбольній «Лізі націй»


Архівне фото: Футболісти збірної України перед матчем із Іспанією, в якому вони перемогли з рахунком 1:0. Київ, 13 жовтня 2020 року
Архівне фото: Футболісти збірної України перед матчем із Іспанією, в якому вони перемогли з рахунком 1:0. Київ, 13 жовтня 2020 року

Футбольна збірна України програла збірній Німеччини в матчі «Ліги націй» УЄФА. Матч, що відбувся в німецькому Лейпцигу, завершився з рахунком 3-1 на користь господарів.

Перший гол у матчі, український, забив Роман Яремчук на 12-й хвилині. Німецький гравець Лерой Сане відповів своїм голом на 23-й хвилині, а ще два голи господарям додав Тімо Вернер – на 33-й і 64-й хвилинах.

Сам матч майже до останньої хвилі перебував під загрозою через позитивні тести на COVID-19, які виявилися в чотирьох українських гравців і ще одного члена штабу збірної 13 листопада. Але перед матчем, 14 листопада, тести решти членів збірної були негативні.

Таким чином, на цей час у групі A4 Німеччина вийшла на перше місце з 9 очками, Україна опустилася на третє і має 6 очок. Друге місце в Іспанії з 8 очками, останнє четверте має Швейцарія, в якої 3 очка.

Останні матчі в групі мають відбутися 17 листопада. Збірна України того дня буде грати в гостях у Люцерні зі збірною Швейцарії.

XS
SM
MD
LG