Доступність посилання

ТОП новини

Мінінформполітики хоче витратити 3,2 мільйона гривень на просування України в Аргентині – #Точно


Міністерство інформаційної політики України оголосило аукціон на закупівлю послуг з організації інформаційних, комунікаційних кампаній, проектів, публічних заходів у Буенос-Айресі, столиці Аргентини. Така інформація міститься на порталі публічних закупівель Prozorro, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Зокрема, в Мінінформполітики бажають, щоб публічні заходи проходили в залах, розташованих у престижній частині столиці Аргентини, поряд із зручними транспортними розв’язками і місцями з великим потоком людей, з належною охороною і зручностями.

Інформаційна кампанія в Аргентині включає в себе виробництво і поширення шести відео тривалістю по 30 секунд для проведення платної кампанії в соціальних мережах; виробництво тематичного сайту; проведення розсилок прес-релізів щодо заходів, акцій і розміщення на сайтах світових агенцій новин на кшталт AgenceFrancePress, Bloomberg, Reuters, DPA; створення спільноти в інтернеті й регулярне наповнення соціальних мереж контентом відповідної тематики; забезпечення послуг зі створення і поширення інформаційних продуктів на щонайменше 10 рекламних площинах у центральних районах міста, а також у провідних світових інформаційних агентствах й інтернеті.

Загалом інформаційна кампанія Мінінформполітики України в Аргентині має охопити не менше ніж п’ять мільйонів глядачів і не менше від 100 тисяч переходів на тематичний сайт.

Це не перша закупівля подібних просвітницьких послуг. У травні цього року стало відомо, що Мінінформполітики закупило послуги з просування України за кордоном на 4 мільйони гривень.

Минулого року Мінінформ провів аукціон на 2,7 мільйона гривень на закупівлю газети для прифронтової зони.

XS
SM
MD
LG