Доступність посилання

ТОП новини

Вибори президента США у 2024 році: Трамп оголосив про свою кандидатуру


Дональд Трамп заявив, що балотується не через політику, а через свою любов до Сполучених Штатів
Дональд Трамп заявив, що балотується не через політику, а через свою любов до Сполучених Штатів

Колишній президент США Дональд Трамп офіційно оголосив про свою кандидатуру на президентських виборах у 2024 році, сказавши прихильникам на курорті Мар-А-Лаго в Палм-Біч (штат Флорида), що «повернення Америки починається прямо зараз».

Трамп оголосив про це 15 листопада через тиждень після того, як перемога Республіканської партії на проміжних виборах була меншою, ніж очікувалося, і багато кандидатів, яких він підтримував, не змогли перемогти.

Трамп відкинув критику щодо того, що він відвернув виборців від республіканців, яких підтримував, і зосередився на тих, хто виграв, привітавши захоплення республіканцями Палати представників лише через кілька годин після того, як вони отримали понад 212 місць.

Мільярдер та магнат нерухомості, який несподівано переміг у 2016 році колишнього держсекретаря США та першу леді Гілларі Клінтон, заявив, що балотується не через політику, а через свою любов до Сполучених Штатів.

«Щоб знову зробити Америку великою і славетною, я сьогодні ввечері оголошую свою кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів», – сказав Трамп перед аудиторією з кількох сотень прихильників, членів клубу та зібраних ЗМІ.

Трамп сказав, що протягом чотирьох років перебування на посаді президента США він досяг успіху для американського народу, забезпечивши безпеку південного кордону, припинивши, на його думку, несправедливі торговельні угоди та захистивши американців від терористичних атак, і все це під час правління в період низької інфляції, низького безробіття та низьких цін на бензин.

Він пообіцяв «боротися так, як ніхто ніколи» відтепер і до дня виборів у листопаді 2024 року.

XS
SM
MD
LG