Доступність посилання

ТОП новини

Керівник «Укравтодору» Новак подав заяву про відставку


Колишній керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак
Колишній керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак

Керівник Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодор») Славомір Новак подав голові уряду України заяву про відставку у зв’язку із завершенням 3-річної каденції, повідомила 24 вересня пресслужба «Укравтодору» з посиланням на самого Новака.

«Ще кілька тижнів тому у зв'язку із закінченням 3-річної каденції, новою пропозицією, що я її отримав, і особистими планами, я ухвалив рішення про завершення своєї роботи на посаді керівника «Укравтодору». За три роки непростої, але важливої роботи я отримав велике задоволення від тих результатів, яких вдалося досягнути в Україні», – заявив Новак.

Результати своєї роботи він вважає успішними.

«Лише за три роки ми створили стабільне джерело фінансування (Дорожній фонд) і провели децентралізацію доріг, поліпшили використання наявних кредитних ліній від МФО. Ці кроки збільшили довіру міжнародних фінансових інститутів до України, свідченням чого є отримання нової кредитної лінії щонайменше на 900 мільйонів євро й отримання першого в історії України гранту від ЄС на будівництво доріг, що відкрило можливість залучати таку допомогу надалі», – наголосив чиновник.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій після свого призначення до уряду анонсував звільнення з посади керівника «Укравтодору» Славоміра Новака. Про його наступника наразі даних немає.

XS
SM
MD
LG