Доступність посилання

ТОП новини

Фонд держмайна продав ДСП «Укртелефільм»


Інформація в новині оновлена після змін у першоджерелі та уточнень від Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Фонд державного майна України продав єдиний майновий комплекс державного спеціалізованого підприємства «Укртелефільм» на вулиці Кирилівський, 160 у Києві за 5,1 мільйона гривень, повідомив в.о. голови Фонду держмайна Віталій Трубаров у Facebook.

6 серпня Державний комітет з питань телебачення наголосив, що державне спеціалізоване підприємство «Укртелефільм» та державне підприємство «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм», попри схожість назв, є різними підприємствами. Вони розташовані за різними адресами, не співпрацювали, не мають спільного майна і спільних проєктів.

Переможцем аукціону стала компанія «Рієлтіс-Плюс».

Він додав, що на аукціоні вдалося продати єдиний майновий комплекс компанії «Київмашсервіс». Під час торгів ціна лоту зросла на 80 відсотків: із 12 до 20 мільйонів гривень.

«Київмашсервіс» розташований у Києві, володіє низкою виробничих приміщень, в яких раніше випускалися будівельні конструкції та торгові меблі. Останнім часом все майно здавалося в оренду», – написав Трубаров.

Фонд держмайна очікує від переможців аукціону швидкого підписання договорів і перерахунку коштів.

За даними Рахункової палати, станом на червень 2019 року невиконання плану надходжень від приватизації державного майна становило 5,9 мільярда гривень, або 97%.

XS
SM
MD
LG