Доступність посилання

ТОП новини

Укрзалізниця: рух потягів у місці інциденту між Запоріжжям і Дніпром відновили, по 7 рейсах можливі затримки


Точний час запізнення може коригуватись і залежатиме від ходу відновлювальних робіт, які досі тривають, додали в УЗ
Точний час запізнення може коригуватись і залежатиме від ходу відновлювальних робіт, які досі тривають, додали в УЗ

«Укрзалізниця» повідомляє про вимушену затримку низки рейсів через сходження з рейок декількох вагонів поїзда №732 Київ – Запоріжжя.

«Так, поїзд №731 Запоріжжя-Київ вже вирушив із Запоріжжя і прослідує із затримкою орієнтовно до 4-5 годин. Посадка на цей потяг по Дніпру планується о 19:30, пасажири безкоштовно розміщені в залах очікування», – йдеться в повідомленні.

Також із запізненням на орієнтовно 1-2 години прослідують потяги:

  • №070 Маріуполь – Львів
  • №738 Запоріжжя – Київ
  • №012 Новоолексіївка – Київ
  • №010 Маріуполь – Київ
  • №116 Бердянськ – Київ
  • №088 Новоолексіївка – Ковель.

Точний час запізнення може коригуватись і залежатиме від ходу відновлювальних робіт, які досі тривають, додали в УЗ. Зазначені вище рейси прямуватимуть стандартним маршрутом, але з уповільненням по швидкості.

«Просимо пасажирів з квитками на ці рейси з розумінням поставитися до ситуації, а також безкоштовно скористатися залами підвищеного комфорту на вокзалах. Відновлювальні роботи на пошкодженій ділянці залізничних шляхів продовжаться вночі, тому просимо пасажирів слідкувати за офіційними оновленнями про можливі нові затримки», – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні в «Укрзалізниці» повідомили, що внаслідок сходження з рейок шести із дев’яти вагонів поїзда Інтерсіті+ до Запоріжжя за 50 кілометрів до кінцевої станції ніхто не постраждав. Причини інциденту наразі невідомі. «Укрзалізниця» створила комісію, яка розслідує причини аварії. Усі 88 пасажирів рейсу прибули до Запоріжжя резервним поїздом.

XS
SM
MD
LG