Доступність посилання

ТОП новини

Опинився на вулиці, а наступного дня помер у реанімації: поліція вивчає обставини смерті військового в лікарні Києва


Персональні дані про військового поліція не надає. Коментарів представників лікарні щодо ситуації немає
Персональні дані про військового поліція не надає. Коментарів представників лікарні щодо ситуації немає

Поліція Києва повідомила, що правоохоронці з’ясовують обставини смерті військового в одній із лікарень Солом’янського району.

«31-річний військовослужбовець знаходився на лікуванні у медустанові з 30 червня. 16 липня о 23:50 друг померлого, який проходив лікування з ним в одній палаті, виявив останнього на вулиці на території лікарні у збудженому та неадекватному стані. Він повідомив про це працівників муніципальної охорони медзакладу. Співробітники муніципальної охорони разом з медиками доправили потерпілого до палати, пізніше чоловік був переведений в реанімацію. Наступного дня, 17 липня, лікарі констатували смерть військовослужбовця», – розповіли у поліції.

Повідомляється, що після отримання виклику щодо смерті чоловіка на місце прибула слідчо-оперативна група.

«Правоохоронці опитали персонал лікарні, охоронців, вилучили відео з камер зовнішнього спостереження, а також з нагрудних бодікамер працівників муніципальної охорони. Також криміналісти ретельно оглянули бомбосховище, до якого ввечері заходив військовий. Розпочато два кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство та ч. 1 ст. 140 ККУ – неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником», – йдеться в повідомленні.

Наразі для встановлення остаточної причини смерті військового проводиться судово-медична експертиза.

Персональні дані про військового поліція не надає. Інформації від правоохоронців, про який саме медзаклад йдеться, також немає, як і коментарів представників лікарні щодо ситуації.

XS
SM
MD
LG