Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр ООС: «Протягом доби знищено 12 та поранено 20 окупантів» 


Прес-центр ООС: Загалом ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована
Прес-центр ООС: Загалом ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована

Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил на Сході загострилась, йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

«За уточненими даними розвідки протягом доби 23 серпня знищено 12 та поранено 20 окупантів», - заявили українські військові.

Згідно повідомлення прес-центру ООС, спроби загострити ситуацію напередодні державних свят є традиційною тактикою контрольованих Росією сил.

На Донецькому та Маріупольському напрямку обстановка залишається стабільно напруженою, кажуть військові і додають, що протилежна сторона збільшила кількість та інтенсивність застосування важкого озброєння, особливо артилерійських систем.

«На Луганському напрямку в районі Бахмутської траси, населених пунктів Кримське та Новотошківське ворог збільшив кількість обстрілів з артилерійських систем, мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів, та стрілецької зброї», - повідомляють в прес-центрі ООС.

Представники контрольованих РФ угруповань «ЛНР» і «ДНР» у своїх зведеннях про загиблих не повідомляли. Натомість заявили, що троє українських військових загинули під окупованим селом Жолобок в Луганській області.

Як повідомлялося, всього за минулу добу, 23 серпня, російські гібридні сили 42 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Також в прес-центрі ООС відмічають зростання кількості застосування противником артилерії калібру 122 міліметри, мінометів та озброєння бойових машин піхоти.

Штаб Операції об’єднаних сил раніше повідомляв, що внаслідок боїв на Сході країни 23 серпня загинули п'ятеро українських військовослужбовців, ще шестеро дістали поранень.

XS
SM
MD
LG