Доступність посилання

ТОП новини

Жодних обмежень в русі залізницею в Україні через коронавірус немає – міністр інфраструктури


Відсьогодні в Україні розпочався карантин, який триватиме до 3 квітня
Відсьогодні в Україні розпочався карантин, який триватиме до 3 квітня

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що в Україні немає жодних обмежень через коронавірус щодо залізничного сполучення.

«У місцях концентрації громадян щогодини здійснюється дезінфекція. Також ми вживаємо дезінфекційних заходів у пасажирських вагонах. Станції «Укрзалізниці» забезпечені всім необхідним – масками, респіраторами, гігієнічними засобами», – заявив Криклій.

Він уточнив, що додаткова увага буде приділятися транспортним засобам, які подорожують з країн, де вже є підтвердження зараження людей через коронавірус.

«Забезпечено виділення, обладнання і належний стан санітарних тупиків для проведення карантинних заходів у випадку епідемічних ускладнень у поїздах; проведені інструктажі членів поїзних бригад… На вокзалах облаштовуються приміщення для тимчасової ізоляції хворих з ознаками інфекції», – йдеться на сайті УЗ.

Відсьогодні в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня. Поки про обмеження руху громадського транспорту не йдеться, водночас в уряді повідомили про певні обмеження в авіасполученні і на автомобільних пунктах пропуску на кордоні.

XS
SM
MD
LG