Доступність посилання

ТОП новини

На Запоріжжі стався обвал у шахті, одна людина загинула


За інформацією запорізьких ЗМІ, на момент обвалу в шахті працювало 242 людини
За інформацією запорізьких ЗМІ, на момент обвалу в шахті працювало 242 людини

Одна людина загинула внаслідок обвалу шахти на Запорізькому залізорудному комбінаті, розташованому в селі Мала Белозірка-4 Запорізької області. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, інцидент стався о 4-ій ранку.

«О 4:27 надійшла інформація, що там обвал породи. Працівники 7-го взводу виїхали на ліквідацію. На даний момент там 15 наших представників працює. Знайшли тіло одного загиблого. О 9:02 його дістали і мали передати працівникам прокуратури. Загиблого знайшли на горизонті 940 метрів», – повідомив речник державного воєнізованого гірничорятувального загону Державної служби з надзвичайних ситуацій Владислав Смоляной.

Наразі рятувальники продовжують працювати на місці обвалу. За інформацією запорізьких ЗМІ, на момент обвалу в шахті працювали 242 людини.

У березні цього року шестеро працівників Запорізького залізорудного комбінату постраждали внаслідок пожежі на підприємстві.

Запорізький залізорудний комбінат – приватне підприємство, що займається видобутком залізної руди. Він побудований на базі Південно-Білозерського і Переверзівського родовищ залізної руди, виявлених у 1948 році. Видобуток руди на базі підприємства ведеться з 1967 року.

XS
SM
MD
LG