Доступність посилання

ТОП новини

«Жахлива тактика»: посолка США щодо ракетного удару Росії по Запоріжжю


Удар сил РФ по Запоріжжю 5 квітня «свідчить про намір окупантів подвійними ударами вбивати більшу кількість людей», каже Бріджіт Брінк
Удар сил РФ по Запоріжжю 5 квітня «свідчить про намір окупантів подвійними ударами вбивати більшу кількість людей», каже Бріджіт Брінк

Удар сил РФ по Запоріжжю 5 квітня «свідчить про намір окупантів подвійними ударами вбивати більшу кількість людей», йдеться у повідомленні посолки Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк.

Так дипломат відреагувала на ракетні удари військ РФ по Запоріжжю, внаслідок яких, за останніми даними, загинули чотири людини та понад двадцять – постраждали.

«Сьогодні (5 квітня – ред.) Росія атакувала Запоріжжя... ракетними ударами з інтервалом у 40 хвилин – жахлива тактика, очевидно, мала на меті вбити тих, хто першими реагує, і журналістів на місці події», – йдеться в публікації Брінк.

Також посолка наголосила, що «РФ має відповідати за такі злочини проти мирного населення України». У своєму пості дипломат оприлюднила фото з місця російського обстрілу в Запоріжжі.

Російські військові у п’ятницю, 5 квітня, вдарили по Запоріжжю. Відомо про 4 загиблих і понад 20 постраждалих.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG