Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський: гарячі напрямки на Донеччині забирають «основні зусилля і багато життів»


Володимир Зеленський наголошує, що ключове зараз, як і раніше, – це зброя для оборони України
Володимир Зеленський наголошує, що ключове зараз, як і раніше, – це зброя для оборони України

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що гарячі напрямки на Донеччині забирають «основні зусилля і багато життів».

«Ситуація на Донбасі залишається дуже важкою. Наша армія робить усе можливе, щоб зупинити російський терор і завдати окупантам якнайбільших втрат. Авдіївка, Піски, Марʼїнка, Бахмутський та інші гарячі напрямки в Донецькій області забирають основні зусилля і, на жаль, багато життів. Важко й на Харківщині, на півдні нашої країни, де окупанти намагаються сконцентрувати сили», – сказав він у своєму відеозверненні.

Зеленський наголошує, що ключове зараз, як і раніше, – це зброя для оборони України, але на тижні очікуються «хороші новини» від партнерів щодо пакетів підтримки.

За даними Генштабу ЗСУ, противник зосереджує зусилля на встановленні повного контролю над територіями Луганської та Донецької областей. Протягом доби війська РФ наступальні та штурмові дії в районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Яковлівка, Вершина, Вірнопілля, а у напрямках населених пунктів Красногорівка, Авдіївка, Піски і Мар’їнка вони намагалися прорвати оборону українських військ у напрямках населених пунктів Красногорівка, Авдіївка, Піски і Мар’їнка.

XS
SM
MD
LG