Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики стріляють хаотично, за ніч здійснили 14 обстрілів українських позицій


©Shutterstock
©Shutterstock

У штабі антитерористичної операції у понеділок вранці повідомляють про чергове порушення бойовиками мінських домовленостей і обстріли позицій українських військових на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

«5 квітня з 18 години вечора до півночі в зоні проведення антитерористичної операції російсько-терористичні війська 14 разів порушили режим припинення вогню. Здебільшого ворог вів хаотичні обстріли позицій наших військ із стрілецької зброї. Крім того, бандформування грубо порушували Мінські домовленості, тричі провівши обстріл українських опорних пунктів із мінометів калібру 120 мм поблизу населених пунктів Широкине, Ленінське та Піски. На лінії розмежування найбільше обстрілів позицій зафіксовано в районі населеного пункту Піски. Крім того, південніше селища Сокольники, що на Луганщині, злочинці відкрили вогонь по опорному пункту наших військ із зенітної установки ЗУ 23-2», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу АТО, поблизу Маріуполя бойовики 7 разів провели повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів.

Обстрілів населених пунктів не було.

На сайтах сепаратистів оновленої інформації про минулу ніч на Донбасі наразі немає.

12 лютого у Мінську були підписані угоди, які мали покласти край бойовим діям на Донбасі, але остаточного припинення вогню не відбулося.

XS
SM
MD
LG