Доступність посилання

ТОП новини

Убивства Бузини та Калашникова розслідують найкращі фахівці карного розшуку – Аваков


Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков

Убивства журналіста Олеся Бузини та колишнього народного депутата від «Партії регіонів» Олега Калашникова розслідують з усією ретельністю із залученням найкращих фахівців карного розшуку, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Зухвале вбивство Олеся Бузини в Києві – розслідується з усією ретельністю найкращими фахівцями карного розшуку. Компетентно та із залученням усього можливого потенціалу, що є у міліції та інших силових структур. МВС обов’язково відкрито представить результати розслідування, яке, розраховуємо, буде ефективним. Те саме стосується і розслідування у справі про вбивство Олега Калашникова», – написав він у Facebook.

15 квітня у Києві був убитий депутат Верховної Ради п’ятого скликання, регіонал Олег Калашников, 16 квітня – журналіст Олесь Бузина. Обидві публічні особи, відомі проросійськими поглядами, були розстріляні поруч зі своїми помешканнями.

Президент України Петро Порошенко вимагає швидкого і прозорого розслідування цих убивств. Про це глава держави заявив під час зустрічі з виконувачем обов’язків міністра внутрішніх справ Василем Паскалом.

Президент Росії Володимир Путін, під час телевізійного шоу з яким загинув Бузина, у прямому ефірі одразу назвав це «не першим політичним убивством» в Україні.

Сполучені Штати Америки засудили ці убивства і закликали до відкритого розслідування злочинів.

XS
SM
MD
LG