Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині за добу обстрілів не зафіксували – Москаль


На Луганщині упродовж останньої доби обстрілів з боку бойовиків не було, повідомляє голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«Упродовж вчорашнього дня (19.04) і минулої ночі уздовж лінії розмежування вогню зберігалося бойове затишшя – ні бойових сутичок, ні обстрілів не зафіксовано. Серед ночі на околицях Новотошківки з’явилася ворожа розвідувально-диверсійна група, що намагалася підійти до позицій наших військових, однак як тільки бойовики зрозуміли, що виявлені за допомогою тепловізора, то повернули назад», – повідомив Москаль.

Бойовики угруповання «ЛНР» наразі не повідомляють про оперативну ситуацію на підконтрольних їм територіям.

Бойовики угруповання «ДНР» повідомили про 26 обстрілів їхніх позицій з боку українських військових. За їхньою інформацією, упродовж останньої доби кількість обстрілів через погоду зменшилася.

У штабі АТО також повідомили про зменшення кількості обстрілів українських позицій з боку сепаратистів. За словами речника штабу АТО Сергія Даниленка, упродовж минулої доби, бойовики шість разів обстрілювали українські позиції.

Бойові дії на сході України тривають з квітня минулого року.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG