Доступність посилання

ТОП новини

Діяльність керівника Донецької облдержадміністрації Кіхтенка перевірить спеціальна комісія


Для перевірки і оцінки діяльності керівника Донецької облдержадміністрації Олександра Кіхтенка було створено міжвідомчу комісію. Таке рішення було ухвалене на засіданні Кабміну, повідомив радник прем’єр-міністра України Данило Лубківський.

«Ця комісія включатиме в тому числі і представників СБУ. Термін діяльності комісії 14 днів. Після цього буде заслухано доповідь голови комісії щодо діяльності як керівника, так і адміністрації загалом на предмет кількох показників. Зокрема, йдеться про соціально-економічний стан, підтримку тимчасово переміщених осіб, стан фортифікаційних споруд» – проінформував Лубківський.

У жовтні 2014 року президент України Петро Порошенко звільнив з посади голови Донецької обласної державної адміністрації Сергія Таруту. Він повідомив про призначення на цю посаду генерала армії Олександра Кіхтенка.

Кіхтенко з лютого 2005 року до квітня 2010 року був командувачем Внутрішніх військ. Він є першим номером у передвиборному списку партії «Сила і честь». Лідер партії Ігор Смешко призначений 9 жовтня радником президента, головою комітету з питань розвідки при президентові України.

XS
SM
MD
LG