Доступність посилання

ТОП новини

ДПСУ: обстрілів бойовиками прикордонних підрозділів не було, зафіксовано 6 безпілотників


Фото ілюстраційне
Фото ілюстраційне

Протягом минулої доби обстрілів позицій українських прикордонних підрозділів з боку незаконних збройних формувань не було. Про це йдеться у повідомленні на сайті Державної прикордонної служби України.
Водночас, за даними прикордонників, незаконні збройні формування шпигували за допомогою безпілотників у небі.

«Терористи продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом прикордонниками було зафіксовано політ 6 БПЛА у зоні АТО. Крім того учора вночі прикордонники Луганського загону в районі н.п. Мілове зафіксували 2 безпілотники, які порушили кордон та повітряний простір України», – йдеться в повідомленні.

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками, зазначили у відомстві.

За даними штабу АТО, напередодні бойовики здійснили 30 обстрілів позицій українських військових з вечора суботи і до півночі, загинув один військовослужбовець, семеро отримали поранення. Сепаратисти на своїх сайтах заявляють про 59 випадків порушення режиму тиші українською стороною.

XS
SM
MD
LG