Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині поранені 4 українських військових та місцева жителька – МВС


©Shutterstock
©Shutterstock

Четверо українських військових та місцева жителька були поранені на Луганщині через обстріл бойовиками опорного пункту Збройних сил у селі Трьохізбенка, повідомляють в МВС.

«Бойовики п’ять разів з автоматичного гранатомету на станку, мінометів та стрілецької зброї обстріляли підконтрольну українській владі територію Луганської області. У результаті обстрілів поранені четверо військовослужбовців Збройних сил України та місцева жителька», – повідомили в МВС у суботу, 2 травня.

Перед цим речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що за минулу добу на Донбасі поранили 8 українських військових. Мотузяник не уточнив, де саме були поранені ці військові.

Раніше у штабі проведення АТО повідомили, що з 18 години до півночі 1 травня сепаратисти на Донбасі 32 рази порушили режим «тиші».

Сепаратисти 3 травня ще і досі не повідомили про останню оперативну ситуацію на підконтрольних їм територіях.

Учора, в угрупованні «ДНР» повідомляли, що упродовж 1 травня українські військові 54 рази обстрілювали їхні позиції. Про порушення перемир’я заявляли і бойовики з угруповання «ЛНР».

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG