Доступність посилання

ТОП новини

АТО: за минулу добу один військовослужбовець загинув, шестеро поранені


Андрій Лисенко, речник АТО
Андрій Лисенко, речник АТО

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок бойових дій ближче до півночі загинув один український військовослужбовець і ще шестеро були поранені. Про це на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко. За його словами, бойовики продовжують обстріли, порушуючи мінські домовленості.

«Вчора незаконні збройні формування 16 разів застосували 120-міліметрові міномети, 8 разів 122-міліметрову артилерію, двічі ще потужнішу артилерію калібром 152 мм, та один раз систему залпового вогню «Град», з якої бойовики обстріляли позиції українських військових в районі Авдіївки», – повідомив Лисенко.

За словами речника АТО, на донецькому напрямку тривають протистояння поблизу Донецького аеропорту, зокрема Мар’їнки, Авдіївки, Опитного, Пісок, і шахти Путилівської, а також Майорська і Карлівки. На маріупольському напрямку найбільш напружена ситуаці в Широкині, а також Мирному. На луганському напрямку місцями бойових дій стали населені пункти Щастя і Кримське та передмістя Золотого.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських силовиків в обстрілі Донецька, порушенні режиму тиші 36 разів.

XS
SM
MD
LG