Доступність посилання

ТОП новини

«Наполі» перед зустріччю з «Дніпром» розгромив «Мілан»


Головний тренер італійського «Наполі» іспанець Рафаель Бенітес
Головний тренер італійського «Наполі» іспанець Рафаель Бенітес

Італійський футбольний клуб «Наполі», який 7 травня прийматиме дніпропетровський «Дніпро» у першому півфінальному матчі Ліги Європи, перед зустріччю з підопічними Мирона Маркевича розгромив у матчі національного чемпіонату «Мілан» – 3:0.

Майже всю гру неаполітанці провели в чисельній більшості – вже на 2-й хвилині у складі гостей був вилучений футболіст. Попри це, розпечатати ворота міланців господарі змогли тільки на 70-й хвилині, коли відзначився словак Марек Гамшик. Після цього протягом семи хвилин рахунок до розгромного довели Ґонсало Іґуаїн та Маноло Ґаб’ядіні.

«Наполі» далі обіймає четвертий рядок турнірної таблиці чемпіонату Італії, маючи 59 очок. Від третього місця, яке дає право виступу у кваліфікації Ліги чемпіонів, неаполітанців відділяє чотири бали.

«Дніпро» перед візитом до Неаполя також виграв у національному чемпіонаті. В матчі з одеським «Чорноморцем» дніпропетровці забили тричі, не пропустивши у свої ворота. Голами відзначилися нападники – Нікола Калінич (двічі) і Євен Селезньов.

XS
SM
MD
LG