Доступність посилання

ТОП новини

МВС: наклейки на номерах автомобілів заборонені


Арсен Аваков
Арсен Аваков

Міністерство внутрішніх справ України попереджає власників автомобілів, що на транспортних засобах можуть бути лише державні номери, ніяких додаткових наклейок.

«Із сьогоднішнього дня ми дамо жорстку вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ присікати появу наклейок будь-якого змісту, нехай навіть ультрапатріотичного. Жахливим фактом був сьогоднішній злочин, коли зловмисники переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що ускладнювало їх оперативне затримання», – заявив у понеділок міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За словами голови МВС, до таких жорстких заходів вдалися для того, щоб «під наклейками не ховалися бандити, які одягають форму АТОшників».

«У нас багато героїчних хлопців, які приїхали з війни. І багато негідників, які під них рядяться. Ми більше з цим мириться не будемо. Сподіваюся, що цю дисципліну військові та справжні патріоти зрозуміють», – сказав Аваков.

Напад на АЗС у Деснянському районі Києва стався 4 травня близько 01:30. Був поранений оператор заправки. За даними МВС, під час переслідування підозрюваних два працівники полку міліції спеціального призначення загинули, троє правоохоронців у тяжкому стані перебувають у лікарні.

За словами голови МВС Арсена Авакова, напад скоїли чоловіки 1991, 1995 і 1998 років народження. Один із них під час операції з затримання загинув. Інші двоє були затримані згодом у квартирі. Як повідомив Аваков, під час пограбування АЗС нападники викрали 823 гривні з каси.

На цю ж тему:

XS
SM
MD
LG