Доступність посилання

ТОП новини

У Москві повісили плакат з опозицією і написом «Німці їм допоможуть»


У Росії пропутінська організація «Главплакат» повісила на одній з будівель на Зубовскому бульварі у Москві плакат з зображенням представників російської опозиції і написом «Німці їм допоможуть».

На плакаті на тлі прапора Німеччини зображені Михайло Касьянов, Олексій Навальний, Ілля Яшин, Геннадій і Дмитро Гудков. Плакат був створений за мотивами однієї з новин, яку обговорювали упродовж останніх днів – приїзду до Росії канцлера Німеччини. З нею, за інформацією деяких ЗМІ, планують зустрітися представники російської опозиції. На сайті «Главплакату» йдеться, що вони проситимуть канцлера і ЄС посилити економічні санкції щодо Росії.

Раніше російська газета «Известия» з посиланням на джерело, повідомила, що група опозиціонерів збирається зустрітися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час її візиту до Москви. Представники опозиції спростували цю інформацію.

В офіційній програмі візиту Меркель до Москви 10 травня цієї зустрічі також немає.

Група «Главплакат» систематично вивішує на вулицях Москви банери із зображеннями людей, які, на думку авторів, належать до «п’ятої колони». На банерах з’являлися Олексій Навальний, Борис Нємцов, Михайло Ходорковський та інші російські опозиціонери.

XS
SM
MD
LG