Доступність посилання

ТОП новини

Москаль заборонив транспортним засобам перетинати лінію розмежування на Луганщині


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заборонив перетинати лінію розмежування, яка проходить через Луганську область, будь-яким транспортним засобам, повідомляє прес-служба Москаля.

Заборона включає легкові автомобілі. Виняток – велосипедисти, пішоходи, а також транспорт міжнародних гуманітарних організацій, мовиться в повідомленні про постанову Москаля.

У Луганській обласній військово-цивільній адміністрації зауважують, що на сьогодні через лінію розмежування вогню в Луганській області діє один пункт пропуску – з Лисичанська через Гірське і Золоте в бік окупованого Первомайська.

Заборона діятиме до законодавчого врегулювання Верховною Радою і Кабінетом міністрів України питання про переміщення вантажів на окуповані території.

У розпорядженні йдеться про те, що ці заходи вжито у зв’язку з «загостренням оперативної ситуації, численними фактами безконтрольного переміщення автотранспортних засобів, товарів та вантажів через лінію розмежування, загостренням загрози скоєння диверсій та терористичних актів бойовиками».

Частину Луганської області наразі контролюють проросійські бойовики.

XS
SM
MD
LG