Доступність посилання

ТОП новини

Суд взяв під домашній арешт екс-начальника міліції Одещини – прокуратура


Пожежа у Будинку профспілок, Одеса, 2 травня 2014
Пожежа у Будинку профспілок, Одеса, 2 травня 2014

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту екс-начальникові управління МВС в Одеській області Петру Луцюку, якого підозрюють в службовій недбалості під час подій в Одесі 2 травня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

«За результатами розгляду цього клопотання 13 травня 2015 року слідчий суддя Печерського районного суду Києва клопотання слідчого Генеральної прокуратури задовольнив, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, що є найсуворішим запобіжним заходом, який може бути застосований до особи, що припустилася службової недбалості», – мовиться у повідомленні.

2 травня Генпрокуратура повідомила про підозру Луцюку у службовій недбалості під час подій 2 травня 2014 року в Одесі.

2 травня 2014 року в Одесі відбулися сутички між проросійськими і проукраїнськими активістами. Одразу в центрі міста загинули кілька людей. Після цього проукраїнські активісти прийшли на площу Куликове поле, у табір проросійських громадян. У розташованому на Куликовому полі Будинку профспілок почалася пожежа, яка призвела до загибелі людей. Загалом 2 травня постраждали більш як 200 людей, загинули 48.

XS
SM
MD
LG