Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти продовжують обстріли – штаб АТО


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Сепаратисти протягом минулих вечора й ночі далі обстрілювали підконтрольні владі України території, повідомили у прес-центрі штабу антитерористичної операції.

«Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують руйнувати та знищувати цивільні об’єкти, обстрілюють позиції сил АТО. Застосовують нелюди озброєння танків, БМП, зенітних установок, мінометів, гранатометів. Стріляють зі снайперських гвинтівок, стрілецького озброєння. Злочинці зосередили вогонь на донецькому напрямку», – повідомив речник АТО Леонід Матюхін.

За його словами, на цьому напрямку обстріляли Піски, Старогнатівку, Строганівку, Авдіївку, Гранітне, Опитне, Водяне та Мар’їнку.

На луганському напрямку з мінометів, гранатометів та кулеметів вели вогонь по Станиці Луганській, обстріляли також Щастя.

На артемівському напрямку сепаратисти вели вогонь по Майорську та Попасній.

«Відносно спокійно було на маріупольському напрямку. Тут терористи лише один раз, вночі, обстріляли зі стрілецької зброї Широкине. Безпілотні літальні апарати загарбників було помічено у небі, за напрямками Підгорівка – Лиман, Старобільськ – Курячівка», – повідомив речник.

Відео: Військове телебачення України

Крім того, про обстріл Станиці Луганської повідомив і голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. Там є влучення в житлові будинки, дані про потерпілих іще з’ясовуються, написав він на своєму сайті.

На лінії контакту сторін конфлікту в частині сходу України тривають перестрілки й бойові сутички, також і з застосуванням важкої техніки, незважаючи на оголошений іще в середині лютого режим припинення вогню і вимогу відвести таку техніку. Сторони звинувачують у порушеннях і провокаціях одна одну.

XS
SM
MD
LG