Доступність посилання

ТОП новини

Суд залишив екс-депутата Лозінського відбувати покарання в колонії – ГПУ


©Shutterstock
©Shutterstock

Апеляційний суд Київської області залишив колишнього народного депутата Віктора Лозінського відбувати покарання в колонії, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Таким чином, суд у задоволенні апеляційних скарг Лозінського відмовив, а ухвалу Бориспільського міськрайонного суду залишив без змін.

У березні 2015 року керівництво Бориспільської виправної колонії № 119 направило до суду клопотання засудженого Лозінського про заміну йому невідбутої частини покарання більш м’яким у виді виправних робіт.

«Управління Державної пенітенціарної служби в Києві та Київській області провело службове розслідування щодо дотримання адміністрацією колонії № 119 законодавства при підготовці матеріалів про застосування засудженому пільги у вигляді заміни невідбутої частини покарання більш м’яким. За результатами проведеної перевірки було скасовано незаконну постанову начальника Бориспільської колонії № 119 про застосування до засудженого Лозінського заохочення у виді оголошення подяки», – мовиться у повідомленні прокуратури.

У квітні Бориспільський райсуд відмовив у задоволенні клопотання керівництва Бориспільської колонії № 119, Лозінський та його захисник подали апеляційні скарги на це рішення.

Раніше суди всіх трьох інстанцій засудили Лозінського до 10 років позбавлення волі. Його засудили за умисне вбивство жителя Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника, а також за незаконне зберігання та поводження зі зброєю і боєприпасами.

XS
SM
MD
LG