Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині бойовики з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Золоте – штаб АТО


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

На Луганщині бойовики з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Золоте, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

«Населений пункт Щастя на Луганському напрямку злочинці обстріляли з 122-міліметрових мінометів. А по Золотому стріляли з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Також тут вогонь вів снайпер. Широкине на маріупольському напрямку бандити обстрілювали з танка, 82-міліметрових та 122-міліметрових мінометів, автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї», – мовиться у повідомленні.

За даними штабу, на донецькому напрямку сепаратисти з артилерії, мінометів та стрілецької зброї стріляли по Водяному, Пісках та Авдіївці, неодноразово тут вогонь вів снайпер.

«На артемівському напрямку з автоматичних станкових гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї злочинці стріляли по Кіровому, Ленінському, Майорському та Попасній. По Лозовому та Луганському загарбники стріляли з 120-міліметрових мінометів. З протитанкового ракетного комплексу і артилерії стріляли по Розсадках», – додають у штабі.

Водночас сепаратисти звинувачують сили АТО у порушенні режиму припинення вогню.

У лютому були підписані Мінські угоди, які, серед іншого, передбачають припинення вогню від 15 лютого та відведення важких озброєнь від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушені режиму.

XS
SM
MD
LG