Доступність посилання

ТОП новини

МВС: у Дніпродзержинську звільнили одного із затриманих за підозрою у вбивстві на політичному ґрунті


У Дніпродзержинську звільнили з-під варти одного із затриманих за підозрою у вбивстві юнака, який разом з товаришем вигукнув «Слава Україні! Героям слава!» на центральній площі міста. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в Дніпродзержинському міському відділі міліції.

Як повідомили в міліції, злочин розслідують як «умисне вбивство». За попередніми даними, винуватець убивства – один, 45-річний чоловік. Заводський районний суд міста обрав для нього запобіжний захід – тримання під вартою, на волю відпустили 37-річного чоловіка.

«Слідством встановлено, що загиблому громадянину Б. 1997 року народження було заподіяне одне ножове поранення – підозрюваним, який зараз перебуває під вартою. Попередньої змови для здійснення даного злочину у підозрюваного з другим громадянином, відпущеним 21 травня 2015 року Заводським РВ, слідством не встановлено. Бійка виникла спонтанно. На даний час слідством перевіряється факт наявності в діях другого громадянина хуліганства», – заявили в міліції.

Крім того, в міліції повідомили, що СБУ перевірятиме наявність у діях чоловіка, якого тримають під вартою, ознак сепаратизму.

Раніше у «Правому секторі» повідомили про убивство одного юнака й поранення іншого в Дніпродзержинську з політичних мотивів. У міліції підтвердили, що вбивство і поранення сталось внаслідок конфлікту «на ґрунті політичної дискусії» 19 травня.

XS
SM
MD
LG