Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти з протитанкового ракетного комплексу обстріляли Гранітне – штаб АТО


Проросійський сепаратист, березень, 2015 року
Проросійський сепаратист, березень, 2015 року

На Донеччині сепаратисти з протитанкового ракетного комплексу обстріляли село Гранітне, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

«На Донецькому напрямку злочинці з протитанкового ракетного комплексу обстріляли Гранітне. Бойові машини піхоти декілька разів вели вогонь по Новотроїцькому. Гранатомети та стрілецька зброя були використані загарбниками у Пісках та Новотроїцькому. На артемівському напрямку з артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї бандити вели вогонь по Розсадкам та Кіровому», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на маріупольському напрямку після відносного затишшя бойовики з стрілецької зброї і гранатомета обстріляли Чермалик, а Широкине – з 82 мілліметрового міномету.

У штабі АТО також повідомляють про бойове зіткнення українських військових з сепаратистами поблизу селища Кримське на Луганщині.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують сили АТО у порушенні режиму припинення вогню, зокрема заявляють про 27 таких випадків минулої доби, а також звинувачують українську сторону у підготовці наступу на Донбасі.

Чергові мінські домовленості передбачають припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важких озброєнь від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують один одного у порушенні угод.

XS
SM
MD
LG